Wie wij zijn

Free Tours Groningen is een initiatief van Thijs, Aletta, Tynke en Roy en onderdeel van The Great Unknown.

Hoi, mijn naam is Tynke! Opgegroeid in het Friese Harlingen, vertrok ik op mijn 18de naar Groningen voor de studie geschiedenis. Na een schijnbaar eeuwig durende studietijd en veel verschillende werkzaamheden, heb ik 2,5 jaar in Duitsland gewoond. In 2018 ben ik teruggekomen in de stad en momenteel werk ik bij het Fries Museum in Leeuwarden en als docent geschiedenis. In mijn vrije tijd fiets ik graag en daarnaast vind ik het ontzettend leuk om iedereen te laten zien waarom er écht niets boven Groningen gaat!

Mijn naam is Thijs (34) en sinds mijn studententijd woon ik in Groningen. Tijdens en na mijn studie heb ik veel gereisd. Na een lange, mooie wereldreis met mijn vriendin Aletta besloten wij samen een reisbureau te beginnen: “The Great Unknown“. Vanuit het idee dat je niet altijd ver weg hoeft te gaan om mooie dingen te ontdekken, besloten we daar deze Free Tours aan toe te voegen!

Hoi! Ik ben Aletta en sinds mijn middelbare schooltijd al veel in Groningen te vinden. Voor mijn studie tot kunstdocent vertrok ik naar Leeuwarden. Ook een bijna twee jaar durende wereldreis scheidde me even van de stad. Met frisse ideeën, waaronder deze Free Walking Tours, kwam ik in 2018 terug en woon ik weer in de stad. Ik werk als beeldend kunstenaar en geef ook les als teken- en kunstdocent. En dus nu ook als stadsgids in mijn thuisstad – waar ook nog vele bijzondere plekken en verhalen te ontdekken zijn!

Translate this page into English

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close