Free Tours (NL)

Free Tours Groningen neemt je mee op ontdekkingstocht door het centrum van Groningen. Tijdens een wandeling van 1,5 uur laten we kenmerkende en onontdekte plekjes van de stad zien. We vertellen interessante historische feitjes, leuke anekdotes en (niet onbelangrijk) waar je goed kunt eten, drinken en dansen.

We bieden we de tours aan op deze dagen:
Zaterdagmorgen om 10.30 uur
Zaterdagmiddag om 13.30 uur

Onze tour is dé manier om Groningen te leren kennen. Tijdens het lopen proef je de sfeer van de stad, ontmoet je nieuwe mensen en kun je ons vragen wat je altijd al wilde weten. Al onze gidsen kennen de stad als hun broekzak en vertellen je graag meer.

Wij werken volgens de “Free Tour philosophy”. Dit betekent dat je op voorhand niets voor de tour betaalt. Aan het eind van de wandeling ben je vrij om te betalen je wat jij het waard vond.

Om mee te wandelen willen we je vragen om vooraf te reserveren via ons reserveringsformulier. Per tour hebben we plaats voor 15 personen.

Na het maken van een reservering kun je je melden bij een van onze gidsen. We verzamelen bij het standbeeld van Sint Joris en de Draak, naast de Martinitoren. Kom je met meer dan 10 personen, dan graag even mailen. Ook is het mogelijk om een stadswandeling te boeken voor je eigen gezelschap.  

Tours worden gegeven in het Engels, tenzij het een Nederlands sprekende groep betreft.

Tot snel!

Laat een recensie voor ons achter op Tripadvisor:

Translate this page into English


%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close