Wat wij doen

Free Tours Groningen neemt je mee op ontdekkingstocht door het centrum van Groningen. Tijdens een wandeling van 1,5 uur laten we kenmerkende en onontdekte plekjes van de stad zien. We vertellen interessante historische feitjes, leuke anekdotes en (niet onbelangrijk) waar je goed kunt eten, drinken en dansen.

Onze tour is dé manier om Groningen te leren kennen. Tijdens het lopen proef je de sfeer van de stad, ontmoet je nieuwe mensen en kun je ons vragen wat je altijd al wilde weten. Al onze gidsen kennen de stad als hun broekzak en vertellen je graag meer.

Wij werken volgens de “Free Tour philosophy”. Dit betekent dat je op voorhand niets voor de tour betaalt. Aan het eind van de wandeling ben je vrij om te betalen je wat jij het waard vond.

Om mee te wandelen willen we je vragen om vooraf te reserveren via ons reserveringsformulier. Per tour hebben we plaats voor 10 personen, om te kunnen voldoen aan de coronamaatregelen. Gelukkig bieden we iedere zaterdagochtend twee tours aan op dezelfde tijd, waardoor er genoeg plaats voor iedereen is 🙂

Na het maken van een reservering kun je je melden bij een van onze gidsen. We verzamelen bij het standbeeld van Sint Joris en de Draak, naast de Martinitoren en vertrekken om 11 uur. Kom je met meer dan 10 personen, dan graag even mailen. Ook is het mogelijk om een stadswandeling te boeken voor je eigen gezelschap.  

Tours worden gegeven in het Engels, tenzij het een Nederlands sprekende groep betreft.

Tot snel!

Laat een recensie voor ons achter op Tripadvisor:

Translate this page into English


%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close